Close Menu
Den Haag centrum

Den Haag centrum

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Zwolle centrum

Zwolle centrum

Sessie: Rechts aanhouden alstublieft! Crowd management tijdens corona.

Het wordt steeds drukker op straat. Fijn, maar ook uitdagend! In winkels worden looproutes en richtlijnen vaak duidelijk gecommuniceerd, maar hoe pak je dat aan in de openbare ruimte? Bastiaan Overeem van Netherlands Board of Tourism & Conventions (NBTC) en Syan Schaap van Event Safety Institute nemen je mee in de wereld van crowd management in de openbare ruimte. Zij verdiepen zich al jaren in het sturen en reguleren van bezoekersstromen op toeristische plekken en grote evenementen in Nederland. Vanuit deze kennis geven zij waardevolle tips en delen ze praktijkvoorbeelden uit verschillende gemeenten.   

Bastiaan Overeem: "Bezoekersmanagement in de publieke ruimte kent niet één landelijke oplossing en vraagt lokaal maatwerk."

Syan Schaap: "De anderhalvemeternorm heeft van ons land feitelijk één grote crowd management-uitdaging gemaakt. We moeten meer dan ooit het gedrag van bezoekers inschatten, begeleiden en bijsturen. Dit vraagt om grip op bezoekersstromen en preparatie op toenemende drukte.”

 

 

Kosten

Je kunt kosteloos deelnemen aan het webinar.

Aanmelden

Let op: je ontvangt een aanmeldlink na inschrijving. Het kan zijn dat deze terecht komt in je SPAM.