Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Zupr

Branche:
Data strategie, Online strategie

Bedrijfsgegevens:
Oude Boteringestraat 21
9712 GC Groningen
085 4011300
www.zupr.io

Contactpersoon:
Dhr. Rob Lode
06 11744347
rob@zupr.nl

Bedrijfsomschrijving

Wij helpen retailers bij het ontwikkelen of versterken van hun online strategie waarbij de waarde van de fysieke winkel centraal staat. Merken ondersteunen we door online te tonen waar hun producten offline te koop zijn. De infrastructuur ondersteunt winkelgebieden om een collectieve online strategie te bewerkstelligen die consumenten in staat stelt om snel en simpel producten bij lokale winkeliers te kopen. 

Als Zupr hebben we een doel en dat is ervoor zorgen dat het retaillandschap een eerlijk en gelijk speelveld wordt. Gelijke kansen voor retailers, merken en consumenten. Dat is wat ons drijft en wat bij de doorontwikkeling van onze producten en diensten de richting bepaalt. 

Product/dienst
 • ‘Warenhuis-oplossing’: hiermee kunt u als winkelgebied het totale aanbod van winkeliers en producten in kaart brengen
 • Zuprcharger app: app voor retailers waarmee zij voorraadaanvragen en orders kunnen afhandelen en hun producten toevoegen
Thema's/onderwerpen

De missie van Zupr is het versterken van de lokale economie. Onze visie is dat er een waardevolle rol voor de fysieke winkel is maar dat deze op de juiste manier moet worden ontsloten naar de consument. Daarbij hanteren wij de volgende uitgangspunten die van belang zijn om succesvol te zijn:

 • De huidige consument zoekt online naar producten, daarom zorgen we er voor dat winkeliers zo makkelijk mogelijk hun locatie en producten online vindbaar kunnen maken
 • Collectief optrekken als winkeliers en merken is noodzakelijk. Door een gezamenlijk aanbod aan te bieden via het Zupr-platform kunnen winkelgebieden online een vuist maken tegen grote online spelers/platformen.
 • De taart moet eerlijk verdeeld zijn: waarbij de toegevoegde waarde van de winkel dus ook terugvloeit naar de winkelier (=gelijk speelveld).
 • Samen staan we sterk: Als Zupr willen we niet alleen zelf gebruik maken van de data maar delen we dit graag met andere partijen

Een instructie voor retailers is via deze video https://www.youtube.com/watch?v=qJwH8k1eolc&feature=emb_logo te bekijken.

Cases / portfolio

 • Case Warenhuis Groningen

  Opzetten van het eerste online warenhuis waar lokale winkeliers hun productaanbod kunnen tonen, online orders kunnen verwerken en indien gewenst duurzaam laten bezorgen.

  Samen met de GCC en de gemeente Groningen heeft Zupr het concept doorontwikkeld. Zie www.warenhuisgroningen.nl voor meer informatie. 

Reviews

""