Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Urban Solutions

Branche:
(City)Marketing

Bedrijfsgegevens:
Kleine Koppel 16
3871BE Amersfoort
0332536701
https://urbansolutions.nl

Contactpersoon:
Mevr. Linda Annink
0622106924
linda@urbansolutions.nl

Bedrijfsomschrijving

Urban Solutions is gespecialiseerd in de marketing en communicatie van steden, binnensteden en winkelgebieden. Met onze Magic Places® –methode leren wij gemeenten, vastgoedbedrijven en ondernemersverenigingen hoe zij van hun stad of winkelgebied een plek kunnen maken, die voor de consument van betekenis is. Met als resultaat: een succesvol en toekomstbestendig (winkel)gebied.

Product/dienst

Advies, visie en strategie
Wij leveren hoogwaardig advies, van strategie tot en met uitvoering. Producten die daaruit voortvloeien zijn bijvoorbeeld een centrumvisie, binnenstadsplan, merkidentiteit of brandstrategie. Ons team bestaat uit doorgewinterde specialisten. Elk met hun specifieke achtergrond, maar allen met dezelfde passie: creating magic places.

Ontzorgen
Wij ontzorgen onze klanten waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het opstellen van de jaarplannen én bij de uitvoering daarvan. Retail is immers detail! 

Workshops
Niet alle winkelgebieden hebben op elk moment behoefte aan een volledige ondersteuning. En laten we eerlijk zijn, niet alle budgetten zijn even groot. Urban Solutions vindt het belangrijk dat onze kennis wordt overgedragen. Daarom bieden wij workshops aan, zodat gemeenten, vastgoedpartijen en ondernemersverenigingen de marketing van hun gebied ook zelf ter hand kunnen nemen. Maar dan wel op een professionele manier!

Doelgroepen
Wij werken voor ondernemers(verenigingen), gemeenten, beheerders en eigenaren.

Meerwaarde winkelgebieden

  • Door onze jarenlange ervaring in diverse winkelgebieden weten wij aan welke knoppen te draaien om succesvol te zijn. We weten wat wel en niet werkt en kennen de valkuilen. Die ervaring delen wij met onze opdrachtgevers.
  • Wij geloven in de X-factor van elk centrum. Hebben wij die eenmaal gevonden, dan is er een geweldig haakje om alle marketingactiviteiten aan op te hangen.
  • Bewezen marketingtools als storytelling en contentmarketing worden inmiddels veelvuldig ingezet door grote, bekende merken. Wij leren ondernemers hoe zij deze technieken kunnen toepassen voor hun eigen winkels en winkelgebieden. Met succes! 
  • Samen met onze partners/experts uit Het Retailteam (retail, vastgoed, openbare ruimte en gebouwde omgeving) bieden wij integrale oplossingen aan. Het resultaat: alle kansen en oplossingsrichtingen in één keer in beeld.
Thema's/onderwerpen
Citymarketing, Merkwaarde winkelgebied, Storytelling, Vastgoedmarketing, Customer journey

Cases / portfolio

  • Onze cases

    Wij werken al bijna tien jaar voor gemeenten, stadcentra, vastgoedpartijen en ondernemersverenigingen door heel Nederland. Een aantal (bekende) projecten waaraan wij de afgelopen jaren gewerkt hebben zijn: Almere Centrum, gemeente Ede, gemeente Oldenzaal, The Wall Leidsche Rijn, winkelcentrum Brusselse Poort Maastricht, winkelcentrum Goverwelle Gouda, de nieuwe Beurspassage Amsterdam, winkelcentrum Sint Jorisplein Amersfoort. Voor de laatste twee projecten /campagnes hebben wij respectievelijk de NRW Marketing Publieksprijs 2017 en de NRW Marketing Award 2019 gewonnen. Kijk voor meer cases op onze website www.urbansolutions.nl

Reviews

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.