Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Shopforce

Branche:
Online strategie, E-commerce, Online marketing

Bedrijfsgegevens:
Handelskade 31
8064 DV Zwartsluis
085 8883395
www.shopforce.nl

Contactpersoon:
Dhr. Matthijs de Graaf
06 55 78 49 28
matthijs.de.graaf@shopforce.nl

Bedrijfsomschrijving

Shopforce ontzorgt sinds 2014 retailers, leveranciers en overheden die zoekende zijn hoe de weerbaarheid en veerkracht van hun winkelcentra in dorpen, wijken, steden en regio’s te bevorderen door online en offline bij elkaar te helpen brengen en vraag en aanbod te verbinden.

Door vergaande automatisering en standaardisatie biedt Shopforce lokale bedrijven en overheden die met elkaar willen samenwerken een betaalbare e-commerce oplossing voor een volhoudbare toekomst van het plaatselijke midden-kleinbedrijf en aanverwante maatschappelijke organisaties.

Product/dienst
  • Strategisch online advies
  • Digitaliseren, clusteren en verbinden van het fysieke aanbod van individuele ondernemers door middel van webshops (die geclusterd en, waar relevant, onderling verbonden kunnen worden voor gezamenlijke winkelmandje)
  • Vergaande algemene en specifieke webshop functionaliteit
  • Uitgebreide notificatie opties, waaronder bonnenprinters (voor horeca relevant)
  • Snelle service en support
  • Verbinden van lokale (maatschappelijke) partners ter bevordering van de duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit in de lokale samenleving (i.s.m. Stichting Digitale Dorpspleinen).
Thema's/onderwerpen
Online aanwezigheid, Online marktplaatsen, Beleidsadvies, Customer journey, Data platforms, Merkwaarde winkelgebied, Online community

De oplossingen van Shopforce dienen het eigen belang van winkeliers (hogere omzet, nieuwe klanten, hogere klantloyaliteit), het gedeelde belang van burgers (gemak, lokale beleving) en het algemeen belang van overheden (economische weerbaarheid en veerkracht + inhaken andere beleidsdoelen).

Cases / portfolio

Reviews

"Innovatief, snelle service, hoge mate van e-commerce en software ervaring en deskundigheid, alle processen lopen op rolletjes door goede ICT communicatie."