Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

MRKT

Branche:
Vastgoedadvies, Ruimtelijk onderzoek & advies

Bedrijfsgegevens:
Gasthuissteeg 12
2611RH Delft
06 21 22 56 05
https://www.mrktadvies.nl

Contactpersoon:
Mevr. Ellen van Vugt
06 21 22 56 05
Ellen@MRKTadvies.nl

Bedrijfsomschrijving

MRKT is een ruimtelijk economisch adviesbureau dat het functioneren van winkelgebieden optimaliseert. Of het nu om verbetering van winkelvastgoed, brancheringsopgaven, positioneringsadvies of professionalisering van warenmarkten gaat. Wij verbeteren de stad en haar winkelgebieden.
Creatief, innovatief en met een kritische blik analyseert en onderzoekt MRKT het project of gebied in samenhang met haar omgeving. Samen met de stakeholders wordt er vanaf het begin samengewerkt en gekeken naar het huidig functioneren en de punten van verbetering. 
We begeleiden het proces van vernieuwing en zorgen voor inpassing in de bestaande detailhandelstructuur. Kenmerkend voor de werkwijze is dat MRKT partijen verbindt en altijd denkt vanuit de wensen en behoeften van de consument. 
Het uiteindelijk doel van ieder project en opgave is een inspirerend stedelijk landschap, klaar voor de toekomst, waar de gebruiker optimaal wordt bediend!

Product/dienst

Analyse | Advies | Proces

Het functioneren van een winkelgebied of de warenmarkt wordt geanalyseerd en MRKT bekijkt de mogelijkheden op zowel economisch, ruimtelijk, financieel als maatschappelijk vlak. Hoe functioneert het project/gebied nu, wie is de consument, wat zijn de kenmerken van de consument en wat zijn de kansen en verbeterpunten voor het winkelgebied? Altijd vanuit het perspectief van de (toekomstige) eindgebruiker!
MRKT adviseert over de mogelijkheden voor vernieuwing, branchering, positionering, marketinginstrumenten en bijbehorend tijdpad van de vernieuwing. 
Daarnaast ontwikkelt MRKT visies voor warenmarkten. Dit doet zij samen met alle betrokkenen. Voor het optimaliseren van warenmarkten werkt MRKT vaak samen met Bridge Vastgoed.

Doelgroep
MRKT werkt afwisselend voor (gemeentelijke) overheden, vastgoedeigenaren, winkeliersverenigingen en ondernemers.

Relevantie voor winkelgebieden
In veel winkelgebieden en op veel markten kan de consument beter bediend worden. Vaak is vernieuwing lastig en wordt het slecht functioneren niet altijd door alle stakeholders ingezien of weet men niet waar te beginnen. MRKT zorgt ervoor dat alle partijen samenwerken, er een integraal plan wordt ontwikkeld en het winkelgebied en/of markt weer optimaal functioneert.

Thema's/onderwerpen
Ruimtelijke economie, Beleidsadvies, Centrummanagement, Projectmanagement

Cases / portfolio

Reviews

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.