Close Menu
Den Haag centrum

Den Haag centrum

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Zwolle centrum

Zwolle centrum

Hisa

Branche:
Centrummanagement

Bedrijfsgegevens:
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht
030-2148591
http://www.hisa.nl

Contactpersoon:
Dhr. Jeroen Roose-van Leijden
06- 39719777
jeroen@hisa.nl

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Hisa, een team van betrokken, enthousiaste, ervaren en deskundige professionals als het aankomt op de organisatie in en het promoten van winkelgebieden. Wij dragen bij aan de professionalisering van de organisatie van winkelgebieden en organiseren consumentenacties en evenementen.

Product/dienst

Ervaren centrummanagementorganisatie
Zowel in binnensteden, dorpskernen, winkelstraten als in geplande één eigenaren of VvE centra kennen wij het klappen van de zweep. Door onze jarenlange ervaring als centrummanagementorganisatie in o.a. Utrecht, Rotterdam (Zuidplein), Alkmaar (de Mare), Haarlem (Schalkwijk) en andere gebieden (zie portfolio, kennen we de uitdagingen waar een centrummanagement organisatie voor staat. Effectief en kwalitatief hoogwaardig centrummanagement speelt in onze ogen een sleutelrol bij het goed functioneren van winkelgebieden en wij maken daarin graag het verschil.

Pragmatische insteek en een landelijke blik
Onze blik is landelijk gericht. Als actief lid van DNWS geven we als specialist op praktische wijze invulling aan de Retailagenda. 
Binnen de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) delen we graag onze kennis op het gebied van consument en gedrag. Dit netwerk en de kennis die eruit voortkomt delen we graag.

Doelgroepen
Wij werken voor ondernemers(verenigingen), gemeenten, beheerders en eigenaren.

Meerwaarde winkelgebieden

  • Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en zowel creatieve als pragmatische insteek.
  • Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig zonder dat zij zelf de regie verliezen.
  • Wij geloven in het bieden van de inzet van een professioneel team met verschillende competenties in plaats van één poppetje dat een schaap met vijf poten moet zijn.
  • Wij geven winkelgebieden de aandacht die zij verdienen en nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Op die manier werken we aan economisch gezonde en leefbare winkelgebieden.

Bekijk hier de brochures over evenementen, leegstand en signatuur.

Thema's/onderwerpen
Centrummanagement, Citymarketing

Cases / portfolio

  • Wij geven al 5 jaar op praktische wijze invulling aan het centrummanagement in het centrum van Utrecht. Daarnaast geven we invulling aan het centrummanagement in: Rotterdam (Zuidplein), Gouda (Bloemendaal), Haarlem (Schalkwijk), Alkmaar (De Mara), Utrecht (Overvecht) en Groningen (Paddepoel). We brengen marketingexpertise in binnen het beheerteam voor Venlo (Maasboulevard), Maastricht (Mosae Forum), Heerlen (Woonboulevard) en Lelystad (De Promesse).
    Onze leegstandsaanpak voor winkelcentrum Lunetten is dit jaar genomineerd voor de NRW Marketing Award 2017
    Daarnaast zijn we werkzaam voor verschillende buurt- en wijkwinkelcentra in Utrecht en ver daarbuiten.

Reviews

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.