Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Chainels

Branche:
Online strategie

Bedrijfsgegevens:
Stationsplein 45
3013AK Rotterdam
015-3642667
https://www.chainels.com/

Contactpersoon:
Dhr. Christian Kimmel
+31 6 40 18 07 55
christian@chainels.com

Bedrijfsomschrijving

Chainels biedt alle tools om jouw binnenstad efficiënt online te beheren. Informeer iedereen over het laatste nieuws, veiligheid en evenementen via de website, app of nieuwsbrief. Geef lokale autoriteiten, zoals de gemeente en politie, de mogelijkheid om direct te communiceren met de ondernemers. Met Chainels heb je altijd toegang tot een actuele database van jouw gebied, die je ook kan inzetten om de consument van juiste informatie te voorzien.

Product/dienst

De website en app van Chainels brengen alle ondernemers en dienstverleners binnen een winkelgebied met elkaar in verbinding. Community beheerders kunnen eenvoudig alle stakeholders op de hoogte brengen van relevant nieuws en hebben altijd toegang tot de actuele database. Ook biedt het ondernemers een platform om nieuws te delen (bijv. over nieuwe bestuursleden, maatregelen of evenementen), te discussiëren en elkaar te waarschuwen voor verdachte situaties. Ook een wijkagent of gemeentefunctionaris kan eenvoudig relevante informatie delen met de hele community.

Doelgroep
Chainels wordt gebruikt door o.a. door binnensteden, BIZ-en, ondernemersverenigingen, centrummanagers, gemeenten vastgoedbeheerders en straatmanagers.

Meerwaarde winkelgebieden
Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van de interne communicatie van winkelgebieden. Ons platform is in samenwerking met onze diverse klanten ontwikkeld, zodat de structuur en de diverse modules aansluiten bij de dagelijkse gang van zaken in winkelgebieden. Er wordt constant aan het platform gewerkt, waardoor het altijd aan de laatste standaarden voldoet. De klant is de expert, de ruim 70 gebieden die met het platform werken hebben gezamenlijk invloed op de nieuwe features die ontwikkeld worden. We geloven dat we met onze focus altijd deel uitmaken van een totaaloplossing. Het platform is daarom eenvoudige te koppelen aan andere systemen.

Thema's/onderwerpen
Online community, Data platforms

Cases / portfolio

Momenteel zijn er geen cases beschikbaar.

Reviews

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.